Matematik
koordinatsystem
04. oktober 2007 af
chloe (Slettet)
koordinatsæt
d. 03-10-2007 kl. 23:37 af chloe (Praktikant)
H( X)= -2x opløftet i anden -0,5x-3 og p(x)=4,2x-5
Hvad er koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for h og p ??
:-(
d. 03-10-2007 kl. 23:37 af chloe (Praktikant)
H( X)= -2x opløftet i anden -0,5x-3 og p(x)=4,2x-5
Hvad er koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for h og p ??
:-(
Svar #2
04. oktober 2007 af chloe (Slettet)
Hej Mathon
Jeg forstår ikke mellemregning og hvordan du kommer dertil efter du har sat lighedstegne mellem, og hvad er sqr udtryk for ?
Jeg forstår ikke mellemregning og hvordan du kommer dertil efter du har sat lighedstegne mellem, og hvad er sqr udtryk for ?
Skriv et svar til: koordinatsystem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
