Matematik
Læsning af X^2 fordelinger (chi)
05. oktober 2007 af
bigbloop (Slettet)
Jeg har en tabel over X^2 fordelinger som har følgende værdier:
f p=0.05 p=0.01
1 3.841 6.635
2
..
..
er det korrekt at 'p' kan læses som signifikans-værdien som e(x) skal være større end for at acceptere en eventuel hypotese?
f p=0.05 p=0.01
1 3.841 6.635
2
..
..
er det korrekt at 'p' kan læses som signifikans-værdien som e(x) skal være større end for at acceptere en eventuel hypotese?
Svar #1
05. oktober 2007 af peter lind
Det er korrekt at chi^2 fordelingen bruges til test. Det hænger sammen med at hvis X er normal fordelt er X^2 chi^2 fordelt.
Svar #2
05. oktober 2007 af bigbloop (Slettet)
men er det nogen sammenhæng mellem p og signifikansværdien?
Skriv et svar til: Læsning af X^2 fordelinger (chi)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
