Fysik

Syre og baser

03. februar 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej!

Nu står jeg og skal skrive en rapport omkring syre og baser.. Så der er vel ikke nogle der skulle have nogle gode notater liggende?
eller tips til nogle gode forsøg?..
Salli

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2003 af EP (Slettet)

Hay Salli!

Jo; det har jeg tilfældigvis! Hvad skal du bruge? - Har det hele..! - Har du evt. en mail adr. jeg kan sende det til???

Kh Stine. :o)

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2003 af Sam

Hej Stine,

Du må da også meget gerne ligge de notater op her på siden. Det kan gøres her:

http://studi.dk/opg/?vis=upload

Svar #3
04. februar 2003 af SP anonym (Slettet)

HARJ

Svar #4
04. februar 2003 af SP anonym (Slettet)

Hejsa!
Jeg skal bare bruge alt ph værdier osv. Send mig det du har.. så sorterer jeg selv! på forhånd tak..
Salli

Svar #5
04. februar 2003 af SP anonym (Slettet)

HEJ STINE
Her kommer den: [email protected]

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. februar 2003 af RE (Slettet)

Det ligger godt nok fjernt i min hukommelse, men jeg har dog gravet følgende frem fra gamle noter

pH:
Når vand reagere med hinanden kaldes det autoprotolyse
Produktet af de to ionkoncentrationer beregnes
Neutral opløsning = rent vand
[H3O+] × [OH-] =1,0 × 10-14M²
Sur: [H3O+] > [OH-]
Neutral: [H3O+] = [OH-]
Basisk: [H3O+]
pH = -log [H3O+]
pH, +/-, inv, log = [H3O+]
Sur – neutral – basisk bruges om vandige opløsninger
Indikatorer i forskellige områder af pH-skalaen. Universal indikator er imprægneret med en række forskellige indikatorer


Syre-basetitrering
OH- reagere med H3O+
pH stiger brat når man kommer til ækvivalence punktet stigningen bliver igen moderat
titrer kurve
når man laver en titrering er man interesseret i ækvivalence punktet

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. februar 2003 af RE (Slettet)

Prøv
biosite.dk under pH

her finder du en meget bedre gennemgang

Skriv et svar til: Syre og baser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.