Matematik
Mat.( en lille opgave)
20. maj 2004 af
Tanja V (Slettet)
Bestem den løsning f til differentialligningen
y''+((Pi)^(2)/4)*y=0,
for hvilken f(1)=f'(1)=1.
TAK
y''+((Pi)^(2)/4)*y=0,
for hvilken f(1)=f'(1)=1.
TAK
Svar #1
20. maj 2004 af tante_toffee (Slettet)
du skal bruge sætningen:
den fuldstændige løsning til differentialligningen y''=cy afhænger af fortegnet for c. den kan angives på følgende måde idet c=+-k^2:
c>0: y''=y*k^2 <=> y=(c1*e^kx)+(c2*e^-kx)
den fuldstændige løsning til differentialligningen y''=cy afhænger af fortegnet for c. den kan angives på følgende måde idet c=+-k^2:
c>0: y''=y*k^2 <=> y=(c1*e^kx)+(c2*e^-kx)
Svar #2
20. maj 2004 af tante_toffee (Slettet)
tilsyneladende sidder du og laver fuldstændig desperat sidste-øjebliks træning til i morgen... slap af, i stedet for at stresse!
Skriv et svar til: Mat.( en lille opgave)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
