Matematik
Bestemmelse af stamfunktioner
09. oktober 2007 af
Ralphi (Slettet)
Hej jeg har lige en opgave der driller lidt... Håber nogen kan hjælpe.
En funktion f er bestemt ved
f(x) = 2x + 4, x tilhører R
Bestem den stamfuntion til f, hvis graf har linjen med ligningen y = 3 som tangent.
Bestem den stamfunktion til f, hvis graf har linjen med ligningen y = x + 3 som tangent.
En funktion f er bestemt ved
f(x) = 2x + 4, x tilhører R
Bestem den stamfuntion til f, hvis graf har linjen med ligningen y = 3 som tangent.
Bestem den stamfunktion til f, hvis graf har linjen med ligningen y = x + 3 som tangent.
Svar #1
09. oktober 2007 af ibibib (Slettet)
a) Da tangenten har hældning 0 skal du starte med at løse ligningen f(x)=0.
Skriv et svar til: Bestemmelse af stamfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
