Matematik

rødder

09. oktober 2007 af jegheddermartin (Slettet)
Den ene rod i x2 (2-tallet er opløftet i x) + 6x + a = 0 er -2. Bestem a og den anden rod

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Sæt x=-2 og beregn a.

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)

du får x1=-3+sqr(9-a)=-2<=>a=8<=>x1=-2, så kan du regne ud, hvad x2 er

Skriv et svar til: rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.