Matematik
En hurtig lille én :)
11. oktober 2007 af
Splitt (Slettet)
Jeg er lige helt lost..
Hvordan kan man nu omskrive dette til en andengrads-ligning.
200-0,2Q=20+0,1Q
nogen der kan hjælpe? :b
Hvordan kan man nu omskrive dette til en andengrads-ligning.
200-0,2Q=20+0,1Q
nogen der kan hjælpe? :b
Svar #1
11. oktober 2007 af sprit (Slettet)
Hvorfor vil du det? Det er en første gradsligning:
200-0,2Q=20+0,1Q
180 = 0,3Q
180/0,3=Q
600=Q
200-0,2Q=20+0,1Q
180 = 0,3Q
180/0,3=Q
600=Q
Svar #2
11. oktober 2007 af sprit (Slettet)
og husk forrresten en bedre overskrift næste gang, fx 'løsning af ligning'
Skriv et svar til: En hurtig lille én :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
