Fysik
udregne energiforbrug
11. oktober 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Når man udregne energiforbruget, bruger man jo følgende formel:
E = W*timer
Hvad vil svaret så komme i?
I wh?
E = W*timer
Hvad vil svaret så komme i?
I wh?
Svar #1
11. oktober 2007 af mathon
man bruger
E = P*t
enheden for P = [P] = W = J/s
enheden for t = [t] = s
[P]*[t] = J/s*s = J
E = P*t
enheden for P = [P] = W = J/s
enheden for t = [t] = s
[P]*[t] = J/s*s = J
Svar #2
11. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)
Jamen så forstår jeg ikke, hvordan svaret her kan være 20 Wh, burde der ikke stå: 20W*3600s = 72000
En lampe i køkken - 20 W pære, tændt 1 time/dag. Energiforbrug = 20W * 1 time = 20 Wh
En lampe i køkken - 20 W pære, tændt 1 time/dag. Energiforbrug = 20W * 1 time = 20 Wh
Skriv et svar til: udregne energiforbrug
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
