Matematik

Søger matematik opgave...!

04. februar 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej alle sammen!
Jeg søger besarelserne til eksamens sættet fra 2001 (mat. linje 2-årigt forløb til B-neveau(med hjælpe midler)), der stammer fra hæftet "eksamens opgaver i matematik II". Jeg er godt klar over, at det er forkert at spørger efter besvarelserne bare sådan, men det skyldes, at jeg er under et MEGET stort tidspres, idet min morfor lige døde her i weekenden og er jeg er blevet MEGET bagud med mine lektier...
Jeg håber, at I forstår...
På forhånd TAK
Mvh
Trine

Svar #1
04. februar 2003 af SP anonym (Slettet)

Hvorfor prøver du ikke at snakke med skolen om evt at få lov til at aflever dine opgaver lidt senere. :o)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2003 af Xabbu (Slettet)

Trine. Kan du ikke skrive hvad det er for nogle opgaver ? Så kan jeg finde ud af det.

Svar #3
04. februar 2003 af SP anonym (Slettet)

Hej Xabbu
Jo selvfølgelig vil jeg det!!!
Opgaverne stammer fra
eksamens sættet fra 2001 (mat. linje 2-årigt forløb til B-neveau)(med hjælpe midler), der stammer fra hæftet "Eksamens opgaver i matematik II".
Jeg skal lave alle opgaverne bortset fra opg. 5. (både 6a og 6b)
Altså det er studenter eksamen fra 2001, 2-årigt forløb til B-neveau, den med hjælpe midler!
Jeg håber, at du kan hjælpe mig... Jeg kan nok godt få en ny frist, men jeg har så mange afleveringer fortiden, pga. det som er sket, at det ikke kan lade sig gøre...
PÅ for hånd TAK
Mvh
Trine

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2003 af RE (Slettet)

hvordan lyder opgaven?

Svar #5
04. februar 2003 af SP anonym (Slettet)

Hej alle sammen her er opgaverne til dem som ikke har hæftet:
opg. 2
I et koordinatsystem er der to linier m og n bestemt ved:

m: 5x+2y-28=0
n: 2x+5y-7=0

-Beregn koordinatsættet til skæringspunktet S mellelm m og n.

- Beregn den spidse vinkel mellem m og n

Linjen m er tangent til en cirkel C med centrum i T (-20,26).
-bestem en ligning for C
- undersøg, om linjen n også er tangent til cirklen C.

Opg. 3
Fnk. f:
f(x)= x2-3x-4/x2+1

- undersøg funktionen f med hensyn til nulpunkter og monotoniforhold.

- Bestem en ligning for tangenten t til grafen for f i punktet P(0,f(0))

Tangenten t har udover punktet P yderligere i et punkt Q fælles med grafen for f.
- beregn koordinalsættet til Q.

Opg. 6a
En familie af funktioner f er bestemt ved:
f(x)= (2a+3)x2+x+1

-bestem a, så grafen for f går gennem punktet med koordinatsættet (1,3).
-Bestem a, så f har netop et nulpunkt.
-Betstem a, så linjen med ligningen y=-3x er tangent til grafen for f.

Jeg håber, at I kan hjælpe mig:-)

På for hånd tak
Mvh
Trine

Svar #6
04. februar 2003 af SP anonym (Slettet)

Hehe, tidspres...på den tid du formodentlig har brugt på indskrivningen af opgaverne kunne du vel næsten have løst dem :) ?!?

Skriv et svar til: Søger matematik opgave...!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.