Matematik

Vektor

19. oktober 2007 af Peri (Slettet)
Jeg kan ikke finde ud af at regne flg. opgave:
Bestem længderne af vektor a og vektor b og vinklen ml. dem, når(vektor a = va og vektor b skriver jeg som vb)
va*(2va+vb)=13, va*(va+2vb)=-1 og (va+vb)*vb=20.

Er der nogen, der kan hjælpe mig eller evt. blot give mig et hint?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2007 af Lurch (Slettet)

et lille hint:
husk at v.v = |v|^2

v.v ~ prikproduktet

Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.