Matematik
bestemmelse af løsningsmængderne?
22. oktober 2007 af
hollak (Slettet)
Hej. Her er nogle ligninger, som jeg skal bestemme løningsmængderne af. Men eftersom jeg ikk var der da vi fik det gennemgået i klassen, håber jeg at I kan hjælpe mig på vej… det er hjemmeopg.
1) x^2+x-12=0 L= ]-8;-3]U[4;8[ ? ( er det sårn' det ska løses?)
2) 2x^2+8x-10=0
3) 4x^2-100=0
4) x^2-7x=0
5) x^2-9=0
opg2) en parabel er bestem ved ligningen: y=x^2-x-2.
bestem toppunktet for parablen. Er løsningen; x=4 v x=-2?
1) x^2+x-12=0 L= ]-8;-3]U[4;8[ ? ( er det sårn' det ska løses?)
2) 2x^2+8x-10=0
3) 4x^2-100=0
4) x^2-7x=0
5) x^2-9=0
opg2) en parabel er bestem ved ligningen: y=x^2-x-2.
bestem toppunktet for parablen. Er løsningen; x=4 v x=-2?
Skriv et svar til: bestemmelse af løsningsmængderne?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
