Matematik
brug af TI-89
23. oktober 2007 af
mhedegaard (Slettet)
Hvordan kan man bruge en TI-89 til at beregne toppunktet og graftegning til et andengradspolynomium (parabel)
Svar #1
23. oktober 2007 af mathon
Define y1 = ax^2+bx+c
Define t(a,b,c)={-b/(2a),(4ac-b^2)/(4a)}
..............................................
eks.
y = 2x^2-3x+4
Define y1 = 2x^2-3x+4
t(2,-3,4)
Define t(a,b,c)={-b/(2a),(4ac-b^2)/(4a)}
..............................................
eks.
y = 2x^2-3x+4
Define y1 = 2x^2-3x+4
t(2,-3,4)
Svar #4
23. oktober 2007 af nightvisionz (Slettet)
Find den via graftegneren hvis du har problemer :) Ifølge vores matematiklærer giver det ligeså mange points til eksamen at bruge graftegner-funktionen, som det gør at udregne.
Skriv et svar til: brug af TI-89
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
