Matematik

mere differential-"guf" på lavt niveau..:)

23. oktober 2007 af obafemi89 (Slettet)
(h(-4*h-5)-1)/h

kan jeg så bare fjerne "h'erne" så der står -4*h-5-1 ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Om du kan fjerne h'erne ... a'av? Du skriver _intet_ om hvad du skal!

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2007 af Gearløs (Slettet)

Hvis du har funktion:

(h (-4*h - 5) - 1) / h
får du - hvis du vil fjerne h'et under brøkstregen:

-4*h - 5 - (1/h)

og _ikke_ som du skriver: -4*h-5-1

håber det var svar på dit spørgsmål

Svar #3
23. oktober 2007 af obafemi89 (Slettet)

jeg lavede det forkert... her kommer den rigtige:

bestem f'(Xo)

f(x)=-4^2-5x+3 Xo=-1

:'( DØD OG HELVEDE!! HJÆææhæhæhææælp

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2007 af Gearløs (Slettet)

Ved ikke om jeg læser din opgave rigtigt, men du kender
f(x)=-4^2-5x+3
og x0= -1
ikke?

Du skal i såfald differentiere dit f(x)
Når du så kender f'(x) kan du indsætte dit kendte x0 og dermed få f'(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2007 af Gearløs (Slettet)

Har lige kigget ordentligt på din formel. Er du sikker på du har skrevet den rigtigt op herinde?
For i såfald gælder:
f'(x) = -5
og så giver det egentlig ingen mening at bede dig bestemme f'(x0), for
f'(x) vil altid give -5 for denne funktion.

medmindre du mangler nogle paranteser selvfølgelig.

Skriv et svar til: mere differential-"guf" på lavt niveau..:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.