Matematik
Bestemmelse af "a" og "b"
25. oktober 2007 af
DetNini (Slettet)
Antallet af æg i en tangloppe afhænger af tangloppens længde. For en bestemt art, der lever i Limfjorden, har man fundet følgebde sammenhæng:
log(y)=3log(x)-1,54
sprg.: Sammenhængen mellem x og y kan omskrives til y=b*x^a. Bestem tallene a og b.
Jeg har problemer med at forstå denne opgave, så jeg håber, at der er nogen som kan hjælpe. På forhånd tak
log(y)=3log(x)-1,54
sprg.: Sammenhængen mellem x og y kan omskrives til y=b*x^a. Bestem tallene a og b.
Jeg har problemer med at forstå denne opgave, så jeg håber, at der er nogen som kan hjælpe. På forhånd tak
Svar #1
25. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)
Måske dette kan hjælpe:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=413364
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=413364
Skriv et svar til: Bestemmelse af "a" og "b"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
