Matematik

Løsning af ligning haster

28. oktober 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)
Løs ligning:

1/3x - 5 = 1/2x - 4

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Start med at gange med 6 på begge sider.

Svar #2
28. oktober 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

Mener du:

6 * 1/3x - 5 = 6 * 1/2x - 4

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Nej
6·1/3x - 6·5 = 6·1/2x - 6·4


Svar #4
28. oktober 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

er det så:

2x-30=3x-24

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

ja

Svar #6
28. oktober 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

resultat:

x=-6

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

ja

Skriv et svar til: Løsning af ligning haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.