Matematik
Et eksempel på differentialkvotientregning??
30. oktober 2007 af
Carlcurling (Slettet)
Er der noggen der kan skrive et eksempel på hvordan man kan finde/bestemme en differentialkvotient til en eler anden funktion??
På forhånd taak!
På forhånd taak!
Svar #2
30. oktober 2007 af mathon
eksempel:
f(x) = sin^5(x^3)
f'(x) = 5*sin^4(x^3)*(sin(x^3))' = 5*sin^4(x^3)*cos(x^3)*(x^3)' =
5*sin^4(x^3)*cos(x^3)*3x^2
f(x) = sin^5(x^3)
f'(x) = 5*sin^4(x^3)*(sin(x^3))' = 5*sin^4(x^3)*cos(x^3)*(x^3)' =
5*sin^4(x^3)*cos(x^3)*3x^2
Svar #3
30. oktober 2007 af Carlcurling (Slettet)
Jeg ledere bare efter et simpelt eksempel---
b*a^x
b*a^x
Skriv et svar til: Et eksempel på differentialkvotientregning??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
