Matematik
en der kan hjælpe. Tak
31. oktober 2007 af
kim19 (Slettet)
Jeg har en del problemer med de her to ligninger, håber en kan hjælpe.
x^2-3v3x+6=0
og den her
v2x^2-v2x=v8
en der kan hjælpe mig med de her to ?
på forånd tak
x^2-3v3x+6=0
og den her
v2x^2-v2x=v8
en der kan hjælpe mig med de her to ?
på forånd tak
Svar #1
31. oktober 2007 af kim19 (Slettet)
v det er et kvadratrodstegn, hvis nogle skulle være i tvivl.
Tak
håber en ku hjælpe
Tak
håber en ku hjælpe
Svar #2
31. oktober 2007 af peter lind
Det er almindelige andengradsligninger. Find diskriminanten og brug formlen for løsningerne.
Svar #3
31. oktober 2007 af kim19 (Slettet)
er dette så b i den første -3v3x skal jeg så regne det ud eller, er lidt forvirret ?
Skriv et svar til: en der kan hjælpe. Tak
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
