Matematik
sidste 2 opg.
01. november 2007 af
Zalcos (Slettet)
Opgave 1
Betragt de følgende to ligninger, hvor s, t, v og a er positive størrelser
S=(1/2)*a*t^2 og v=a*t
Fin s udtryk ved v og a
Find v udtryk ved s og a
Opgave 7
Isoler L af ligningen 2pi* kvadratrod(I/(m*g*L)
Kan absolut ikke finde ud af det ;S .. nogen der bare kan give noget starthjælp eller noget?
Betragt de følgende to ligninger, hvor s, t, v og a er positive størrelser
S=(1/2)*a*t^2 og v=a*t
Fin s udtryk ved v og a
Find v udtryk ved s og a
Opgave 7
Isoler L af ligningen 2pi* kvadratrod(I/(m*g*L)
Kan absolut ikke finde ud af det ;S .. nogen der bare kan give noget starthjælp eller noget?
Svar #1
01. november 2007 af Isomorphician
Find S udtrykt ved v og a:
du skal have fjernet t'et i ligningen. Omskriv v = a*t så det kan erstatte t'et i den første ligning.
Det er det samme i v udtrykt ved s og a
du skal have fjernet t'et i ligningen. Omskriv v = a*t så det kan erstatte t'et i den første ligning.
Det er det samme i v udtrykt ved s og a
Svar #2
01. november 2007 af Zalcos (Slettet)
Det lyder da interessant. Hvordan kan man bare fjerne T?, man kan flytte rundt på det osv osv, men hvordan kan man fjerne den helt?
Svar #3
01. november 2007 af Zalcos (Slettet)
nåååå, nu har jeg forstået det. tusind tak igen :D . t er jo = v/a ;D
Skriv et svar til: sidste 2 opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
