Matematik
matC opgave!!
07. november 2007 af
100292 (Slettet)
i el-afgift betales hvert kvartal en fast afgift på 140 kr plus et beløb på 0,70 kr pr kWh
1) lad x betegne forbruget i kWh og y den samlede pris. opstil en ligning, der angiver y udtrykt ved x.
2) en familie fik en el-regning på 660,10 kr. hvor mange kWh havde man brugt?
1) lad x betegne forbruget i kWh og y den samlede pris. opstil en ligning, der angiver y udtrykt ved x.
2) en familie fik en el-regning på 660,10 kr. hvor mange kWh havde man brugt?
Svar #1
07. november 2007 af mathon
1)
y = (0,70 kr/kWh)*x + 140 kr
2)
660,10 kr = (0,70 kr/kWh)*x + 140 kr
(660,10-140) kr = (0,70 kr/kWh)*x
((660,10-140) kr)/((0,70 kr/kWh)) = x
x = 743 kWh
y = (0,70 kr/kWh)*x + 140 kr
2)
660,10 kr = (0,70 kr/kWh)*x + 140 kr
(660,10-140) kr = (0,70 kr/kWh)*x
((660,10-140) kr)/((0,70 kr/kWh)) = x
x = 743 kWh
Svar #3
07. november 2007 af Tissi (Slettet)
#1
Hej mathon!
Hvor er det dejligt, at du hjælper alle os, der har svært ved matematikken.
Men det duer bare ikke at give hele svaret. Det får modtageren, aller oftest, ikke noget ud af. Prøv i stedet blot at give et hint - det plejer tit at være nok.
Hej mathon!
Hvor er det dejligt, at du hjælper alle os, der har svært ved matematikken.
Men det duer bare ikke at give hele svaret. Det får modtageren, aller oftest, ikke noget ud af. Prøv i stedet blot at give et hint - det plejer tit at være nok.
Skriv et svar til: matC opgave!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
