Matematik

En retvinkel, med 2 vinkler og 1 side

07. november 2007 af Perrep (Slettet)
Jeg har en trekant med 2 vinkler og en mellemligende side, men trekanten er retvinkel, så mit spørgsmål er om jeg stadig kan bruge sinusrelationen, selvom den er retvinkel, og hvis nej, hvad skal jeg så bruge?

Svar #1
07. november 2007 af Perrep (Slettet)

dooh glem det...

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2007 af elgaardd (Slettet)

Kan du sagtens :-)

bare pas på koffietienten!!

Svar #3
07. november 2007 af Perrep (Slettet)

er du sikker.. for tror jeg skal bruge den der hedder cos(v)=hosligende/hyp tror altså ikke man kan bruge de andre når den er retvinklet, men jeg skal nu ikke gøre mig for klog på det

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2007 af elgaardd (Slettet)

Der kan sagtens komme en Cocinus indover, men du vil gøre det lettere for dig selv hvis du holder dig til det helt specefikke!

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2007 af mathon

specifikt:

c/sin(C) = a/sin(A)

c/1 = a/sin(A)

c = a/sin(A)

sin(A) = a/c i overensstemmelse

"sinus til én af de spidse vinkeler i en retvinklet trekant er lig med forholdet mellem vinklens modstående katete og hypotenusen"

Skriv et svar til: En retvinkel, med 2 vinkler og 1 side

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.