Matematik
Løsning af 3.grads ligning? Hjælp..
08. november 2007 af
JonasTerp (Slettet)
Hvordan kan jeg løse denne ligning?
5x^3+15x^2+10x=1,8
Jeg har prøvet flere forskellige måder men kommer aldrig til et ordenligt resultat.
Hjæææælp..
5x^3+15x^2+10x=1,8
Jeg har prøvet flere forskellige måder men kommer aldrig til et ordenligt resultat.
Hjæææælp..
Svar #1
09. november 2007 af sigmund (Slettet)
Har du forsøgt Cardanos metode, som beskrevet på http://en.wikipedia.org/wiki/Cubic_equation ?
Svar #2
09. november 2007 af dnadan (Slettet)
#1 Idét det er gymnasie stof, så må det antages, at man ikke skal ind i sådan noget...
#0
Du kan løse ligningen på grafregneren:
f(x)=5x^3+15x^2+10x
og g(x)=1,8
Find skærringspunktet mellem disse to.
#0
Du kan løse ligningen på grafregneren:
f(x)=5x^3+15x^2+10x
og g(x)=1,8
Find skærringspunktet mellem disse to.
Skriv et svar til: Løsning af 3.grads ligning? Hjælp..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
