Matematik
Matematik Niveau f
08. november 2007 af
DJ-Iso (Slettet)
hjælp jeg er gået i stå :/
jeg har nogle f niveau opgaver som skal afleveres imorgen håber i kan hjælpe mig:
Beregn stigningstallet for følgende 3 linjer, som er bestemt af følgende punkter:
P1 (4,8) og P2 (-2,-6)
P3 (7,-5) og p4 (-6,10)
p5 (8,4) og p6 (-2,-6)
Tak på forhånd Hjælp mig pleaseee...
jeg har nogle f niveau opgaver som skal afleveres imorgen håber i kan hjælpe mig:
Beregn stigningstallet for følgende 3 linjer, som er bestemt af følgende punkter:
P1 (4,8) og P2 (-2,-6)
P3 (7,-5) og p4 (-6,10)
p5 (8,4) og p6 (-2,-6)
Tak på forhånd Hjælp mig pleaseee...
Svar #1
08. november 2007 af JonasTerp (Slettet)
Stigningstallet må være det samme som hældningen af den rette linje:
(y2-y1)/(x2-x1)=a
Eksempel:
P1 (4,8) og P2 (-2,-6)
(8+6)/(4+2)=14/6
(y2-y1)/(x2-x1)=a
Eksempel:
P1 (4,8) og P2 (-2,-6)
(8+6)/(4+2)=14/6
Svar #2
08. november 2007 af DJ-Iso (Slettet)
Tusind tak kan du give en mere eksempel på min opgave så jeg selv kan regne p5 og p6 ud, og tusind tak for hjælpen.
Skriv et svar til: Matematik Niveau f
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
