Matematik
Beregn Omsætning
11. november 2007 af
KennethC (Slettet)
Lad efterspørgselskurven på et marked være givet ved
P = 500-10Q
a) Beregn omsætningen på markedet.
b) Beregn den marginale omsætning på markedet (MR). Indtegn MR-kurven og efterspørgselskurven i samme diagram.
Hvordan beregner jeg omsætningen?
P = 500-10Q
a) Beregn omsætningen på markedet.
b) Beregn den marginale omsætning på markedet (MR). Indtegn MR-kurven og efterspørgselskurven i samme diagram.
Hvordan beregner jeg omsætningen?
Svar #1
11. november 2007 af tal-pædagog (Slettet)
Hvad står P hhv. Q for? Uden denne oplysning er det ikke let at vide!
Svar #2
11. november 2007 af Madsst (Slettet)
Omsætningen er P*Q =(500-100Q)*Q
Den marginale omsætning er den første afledte.
Den marginale omsætning er den første afledte.
Skriv et svar til: Beregn Omsætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
