Matematik
Funktioner
12. november 2007 af
Jensbojsen (Slettet)
Nogen der vil hjælpe mig med at sige, hvordan jeg skal løse følgende - formler osv.
I et koordinatsystem er givet to punkter A(1,2) og B(4,10).
Bestem en forskrift for den lineære funktion f, hvis graf går gennem A og B.
Bestem en forskrift for den eksponentielt voksende funktion g, hvis graf går gennem A og B.
I et koordinatsystem er givet to punkter A(1,2) og B(4,10).
Bestem en forskrift for den lineære funktion f, hvis graf går gennem A og B.
Bestem en forskrift for den eksponentielt voksende funktion g, hvis graf går gennem A og B.
Svar #1
12. november 2007 af josemaria (Slettet)
til den første opgave skal du bruge:
Linær funktion: y =ax+b
a=(y2-y1)/(x2-x1)
b kan du isolere når du har fundet a.
Linær funktion: y =ax+b
a=(y2-y1)/(x2-x1)
b kan du isolere når du har fundet a.
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
