LaTeX
Matricer og vise rækkeoperationer
15. november 2007 af
Søren_B (Slettet)
Jeg skriver en opgave om matricer, og vil gerne kunne vise operationerne ved rækkereduktion:
\[
\left( {\begin{array}{*{20}c}
s & 1 \ s & 2 \\end{array}} ight)\begin{array}{*{20}c}
{ - 2R} & {} \ { - 2i} & {} \\end{array}
\]
Operationerne i dette tilfælde er "-R" og "-2i" - kan disse rykkes helt ind, så de står klods op ad matricen?
\[
\left( {\begin{array}{*{20}c}
s & 1 \ s & 2 \\end{array}} ight)\begin{array}{*{20}c}
{ - 2R} & {} \ { - 2i} & {} \\end{array}
\]
Operationerne i dette tilfælde er "-R" og "-2i" - kan disse rykkes helt ind, så de står klods op ad matricen?
Svar #1
16. november 2007 af sigmund (Slettet)
Hvordan skal det, som står der, forstås? Prøv at tage et kig på s. 67 i Lars Madsens bog (se http://www.imf.au.dk/system/latex/bog/ ). Der nævner han en pakke, der hedder gauss. Tag et kig på den.
Skriv et svar til: Matricer og vise rækkeoperationer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
