Matematik
bestem f'(x)
19. november 2007 af
Sinz (Slettet)
Funktionen f er givet ved: f(x) = vx^2 + 2
Bestem f'(x)
Nogen der er skrappe? :)
Bestem f'(x)
Nogen der er skrappe? :)
Svar #1
19. november 2007 af Plooki (Slettet)
Brug tretrinsreglen til at udregne den.
Eller brug det du ved om andengradspolynomiets differentiering !
Eller brug det du ved om andengradspolynomiets differentiering !
Svar #4
19. november 2007 af volcom1
brug dine regler for differentialregning, når man differentiere vx^n bliver det jo n*vx^n-1
der med får man vx^2 til 2vx^1
og vx^3 til 3vx^2
der med får man vx^2 til 2vx^1
og vx^3 til 3vx^2
Svar #7
19. november 2007 af dnadan (Slettet)
#6
I givet fald, så menes der angiveligt ikke:
f(x) = vx^2 + 2 , thi sqrt(x^2)=x, hvoraf funktionen er f(x)= x+2
Du menes sikkert:
f(x)=sqrt(x^2+2)
Denne differentieres efter følgende regel(den såkaldte kæderegel)
f(x)=g(h(x)) => f'(x)=h'(x)*g'(h(x))
I givet fald, så menes der angiveligt ikke:
f(x) = vx^2 + 2 , thi sqrt(x^2)=x, hvoraf funktionen er f(x)= x+2
Du menes sikkert:
f(x)=sqrt(x^2+2)
Denne differentieres efter følgende regel(den såkaldte kæderegel)
f(x)=g(h(x)) => f'(x)=h'(x)*g'(h(x))
Skriv et svar til: bestem f'(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
