Kemi

hjælp til kemi

19. november 2007 af piip (Slettet)
Hvordan beregner jeg [H3O+] i en opløsning med pH=3.24?
Tak for hjælpen. ;)

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2007 af Marie+Louise (Slettet)

Du kender sammenhængen
pH = -log[H3O+]

Isoler [H3O+] og indsæt de kendte værdier.

Svar #2
19. november 2007 af piip (Slettet)

-log(3,24) Sådan?

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2015 af SigridLouise (Slettet)

10-ph  = [H3O+]


Skriv et svar til: hjælp til kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.