Kemi

Ophæve numerisk tegn

21. november 2007 af Christinana (Slettet)
Hvordan isolerer jeg b i flg. ligning?
x = |z-b|
Aner ikke hvordan man ophæver et numerisk tegn

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2007 af mathon

|z-b|=x

z-b = x for z>=b og dermed b=z-x

z-b = -x for z<b og dermed b=z+x







Svar #2
21. november 2007 af Christinana (Slettet)

Tak, og undskyld for forkert kategori ;)

Skriv et svar til: Ophæve numerisk tegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.