Matematik
supp p
21. november 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
q,r tilhører (0,1).
p(X=x, Y=y) = {q(1-q)^x * r(1-r)^y , ellers 0
1) Lav en tegning hvori supp p af p(X=x, Y=y) skitseres.. hvordan gøres det?
p(X=x, Y=y) = {q(1-q)^x * r(1-r)^y , ellers 0
1) Lav en tegning hvori supp p af p(X=x, Y=y) skitseres.. hvordan gøres det?
Svar #1
21. november 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Så skal man også finde ss-funktionerne P (X=x) og P(Y=y), samt at finde P(X=Y)
Skriv et svar til: supp p
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
