Matematik
lille matematik hjælp!! 1.g Niveau
21. november 2007 af
avani (Slettet)
Hej
Jeg forstår ikke hvordan resultatet skal blive: V=5,6*h^3
Her er spørgsmålet:
Opskriv en formel for rumfanget af en lukket kasse, hvis længde er 1,4 gange større end bredden, og hvor højden er halvdelen af bredden.
Jeg forstår ikke hvordan resultatet skal blive: V=5,6*h^3
Her er spørgsmålet:
Opskriv en formel for rumfanget af en lukket kasse, hvis længde er 1,4 gange større end bredden, og hvor højden er halvdelen af bredden.
Svar #2
21. november 2007 af josemaria (Slettet)
Kasse: L*B*H
så ved du at:
L=1.4*B
H= B/2
Så har du:
(L)*(B)*(H) <=> (1.4B)*B*(B/2)
Prøv selv videre herfra..
så ved du at:
L=1.4*B
H= B/2
Så har du:
(L)*(B)*(H) <=> (1.4B)*B*(B/2)
Prøv selv videre herfra..
Svar #3
21. november 2007 af josemaria (Slettet)
Hvis du skal isolere h, gør du det bare med h istedet:
B/2=H <=> H*2=B
L=1.4*(B) <=> 1.4*(H*2)=L
B/2=H <=> H*2=B
L=1.4*(B) <=> 1.4*(H*2)=L
Svar #4
21. november 2007 af avani (Slettet)
aha, hmm ..
skal jeg så gøre sådan?
1,4 * (H*2)=L
1,4H * 2,80 = L
1,4H=L/2,8
???
skal jeg så gøre sådan?
1,4 * (H*2)=L
1,4H * 2,80 = L
1,4H=L/2,8
???
Skriv et svar til: lille matematik hjælp!! 1.g Niveau
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
