Matematik
Matematik hjælp uligheder....
22. november 2007 af
Shining-Star (Slettet)
Har lidt problemer med ligninger / uligheder .. håber nogle kan lii hjælpe lidt tak, da dette er til i morgen:
1. En tankpasser sælger almindelig benzin til 5,52 kr. pr. liter, og superbenzin til 5,60 kr. pr. liter. En dag har han i alt solgt 850 liter til en samlet pris af 4.720,- kr.
- Hvor mange liter har han solgt af hver slags ?
2. Hvordan skal jeg veksle 740 kr. i 10 kronestykker og 20 kronesedler, sålede at jeg får 10 flere 20 kronesedler end 10 kronestykker.. - er herre forvirret !§ :s ..
1. En tankpasser sælger almindelig benzin til 5,52 kr. pr. liter, og superbenzin til 5,60 kr. pr. liter. En dag har han i alt solgt 850 liter til en samlet pris af 4.720,- kr.
- Hvor mange liter har han solgt af hver slags ?
2. Hvordan skal jeg veksle 740 kr. i 10 kronestykker og 20 kronesedler, sålede at jeg får 10 flere 20 kronesedler end 10 kronestykker.. - er herre forvirret !§ :s ..
Svar #1
22. november 2007 af M-Sorensen (Slettet)
1.
500 * almindelig benzin = 2760
350 * superbenzin = 1960
2760 + 1960 = 4720
2.
28 * 20 = 560
18 * 10 = 180
180 + 560 = 740
500 * almindelig benzin = 2760
350 * superbenzin = 1960
2760 + 1960 = 4720
2.
28 * 20 = 560
18 * 10 = 180
180 + 560 = 740
Svar #2
22. november 2007 af Shining-Star (Slettet)
jeg skal have opstilt en ligning til opgaverne mener jeg; og så hvordan er du kommet frem til tallenee???? => 25, 18 osv i opgaverne.. ?
Skriv et svar til: Matematik hjælp uligheder....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
