Matematik
et togs acceleration
24. november 2007 af
ZAII (Slettet)
Et tog holder ved perroon, og en ung mand står ud for togets bagende. Toget begynder at køre med en acceleration på 0.4 m/s^2. Han giver toget et forspring på 6,0sekunder og prøver så, om han kan indhente det. Det antages, at den unge mand løber med en konstant hastighed v(m/s).
a) Hvornår indhenter han toget, hvis han løber 6,0m/s?
b) Hvor hurtigt skal han mindst løbe for at indhente toget, og hvor lang tid skal han da løbe?
a) Hvornår indhenter han toget, hvis han løber 6,0m/s?
b) Hvor hurtigt skal han mindst løbe for at indhente toget, og hvor lang tid skal han da løbe?
Svar #1
24. november 2007 af peter lind
dette burde du anbringe under fysik.
Ellers brug for tog s=½at^2 og for mand s = v(t-t0) = v(t-6sek)
Ellers brug for tog s=½at^2 og for mand s = v(t-t0) = v(t-6sek)
Skriv et svar til: et togs acceleration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
