Matematik

udregne delta_y

25. november 2007 af tdb (Slettet)
Jeg skal udregne delta y når f(x) = (2-x)/x og x0 = 3

Jeg ved at man skal bruge delta_y = f(x0+h) - f(x0)

men ved ikke hvordan jeg skal sætte ind

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2007 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=428922

Svar #2
25. november 2007 af tdb (Slettet)

jamen jeg forstod det ikke

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2007 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=428922

Skriv et svar til: udregne delta_y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.