Matematik
Én enkel opgave!
25. november 2007 af
Alkymisten (Slettet)
Sidder her med følgende opgave, som jeg simpelthen ikke kan få min hjerne til at "læse" til trods for letheden!
Opgaven:
To retlinede veje fører fra et vejkryds i Blommehus til de to byer æblested og Pærekøbing. Beregn afstanden mellem æblested og Pærekøbing når afstanden til pærekøbing og æblested fra Blommehus er hhv. 2,5 oog 1,8 km, og vinklen mellem vejene i blommehus er 115 grader.
Opgaven:
To retlinede veje fører fra et vejkryds i Blommehus til de to byer æblested og Pærekøbing. Beregn afstanden mellem æblested og Pærekøbing når afstanden til pærekøbing og æblested fra Blommehus er hhv. 2,5 oog 1,8 km, og vinklen mellem vejene i blommehus er 115 grader.
Svar #2
25. november 2007 af Alkymisten (Slettet)
ok prøver lige! Poster svarene om et øjeblik for at få dem bekraftet.
Svar #3
25. november 2007 af Alkymisten (Slettet)
ok:
Vinkel A= 115
Vinkel B= 51,87
Vinkel C= 13,13
a=1,8
b=2,5
c=9,97
Er det rigtigt?
Vinkel A= 115
Vinkel B= 51,87
Vinkel C= 13,13
a=1,8
b=2,5
c=9,97
Er det rigtigt?
Skriv et svar til: Én enkel opgave!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
