Matematik
udregning af vinkler ved to givne sider
27. november 2007 af
p-a-c-e (Slettet)
jeg er lidt stucked i følgende opgave.
i en ikke retvinklet trekant ABC, får jeg at vide følgende:
b=3,72
c = 3,1
udfra dette skal jeg så regne vinklerne A og C ud.
hvordan gøres dette?
på forhånd tak
i en ikke retvinklet trekant ABC, får jeg at vide følgende:
b=3,72
c = 3,1
udfra dette skal jeg så regne vinklerne A og C ud.
hvordan gøres dette?
på forhånd tak
Svar #1
27. november 2007 af -Louise (Slettet)
Mener du skal bruge cosinus og sinus, hvis du kender det? (:
Svar #2
27. november 2007 af p-a-c-e (Slettet)
kender jeg, men da det ikke er en retvinklet, er jeg lidt lost.
Svar #3
27. november 2007 af -Louise (Slettet)
Prøv at dele trekanten op så den bliver retvinklet, f.eks. ved at indtegne højden på trekanten, så må den jo blive retvinklet..
Skriv et svar til: udregning af vinkler ved to givne sider
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
