Matematik
afbetalingshandler opgave
30. november 2007 af
dennise (Slettet)
at beregne afbetalingshandler der bygger på annuitetslån..
hvad er sammenhængen mellem begreberne:mdl.rente,pålydende rente,nominel(årlig)rente,etableringsomkostninger,gebyrer og årlig omkostningsprocent(ÅOP).
at gøre rede for i forbindelse med gældsformlen(gældsannuitet).
kan du forklarer det?
at beregne et lån G=y*1-(1+r)i -n/r
kan du beregne alt dette hvis der skal beregnes et lån på
40000 kr over 5 år=60 mdr.
hvordan kan de forskellige tal,som beregningen frembringer forklares?
er du frisk på at forklare alt dette?!!
hvad er sammenhængen mellem begreberne:mdl.rente,pålydende rente,nominel(årlig)rente,etableringsomkostninger,gebyrer og årlig omkostningsprocent(ÅOP).
at gøre rede for i forbindelse med gældsformlen(gældsannuitet).
kan du forklarer det?
at beregne et lån G=y*1-(1+r)i -n/r
kan du beregne alt dette hvis der skal beregnes et lån på
40000 kr over 5 år=60 mdr.
hvordan kan de forskellige tal,som beregningen frembringer forklares?
er du frisk på at forklare alt dette?!!
Skriv et svar til: afbetalingshandler opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
