Matematik
Uden hjælpermidler opgaver
01. december 2007 af
andersbm (Slettet)
Hej jeg har tre opgaver hvor jeg mangler nogle hints..
link------->http://peecee.dk/?id=82310
Håber nogen gider smide en kort kommentar herinde!?
link------->http://peecee.dk/?id=82310
Håber nogen gider smide en kort kommentar herinde!?
Svar #1
02. december 2007 af ibibib (Slettet)
1. Grafen for A angiver hældningen for tangenten til B. Derfor er A=f og B=F.
2. Benyt at
f(0)=d
f '(0)=c
f '(-2)=0
3. Tegn en højde i trekanten og benyt Pythagoras til at bestemme arealet.
2. Benyt at
f(0)=d
f '(0)=c
f '(-2)=0
3. Tegn en højde i trekanten og benyt Pythagoras til at bestemme arealet.
Skriv et svar til: Uden hjælpermidler opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
