Matematik
Separation af de variable
02. december 2007 af
Morten1988 (Slettet)
Hej alle.
Har fået følgende opgave:
10. Tegn grafen for sammenhængen (t, h(t).
Den ligning jeg skal gøre det ud fra er følgende:
dh/dt = -C*h^-3/2
Jeg skulle kunne gøre det, ved at udføre en separation af de variable og derefter udføre en integration. Men hvordan dælen gør jeg det?
Har fået følgende opgave:
10. Tegn grafen for sammenhængen (t, h(t).
Den ligning jeg skal gøre det ud fra er følgende:
dh/dt = -C*h^-3/2
Jeg skulle kunne gøre det, ved at udføre en separation af de variable og derefter udføre en integration. Men hvordan dælen gør jeg det?
Svar #1
02. december 2007 af dnadan (Slettet)
dh/dt = -C*h^-3/2
<=>
S 1/h^(-3/2) dh = S -C dt
<=>
S h^(3/2) dh = S -C dt
prøv selv at gå videre derfra:)
<=>
S 1/h^(-3/2) dh = S -C dt
<=>
S h^(3/2) dh = S -C dt
prøv selv at gå videre derfra:)
Svar #2
02. december 2007 af Morten1988 (Slettet)
Ehm nu spørger jeg måske lidt dumt, men hvor får du S fra?
Svar #4
02. december 2007 af Morten1988 (Slettet)
Ahh det er klart :)
Bare mig der ikke er så hurtig en Søndag aften.
Men jeg siger tak.
Bare mig der ikke er så hurtig en Søndag aften.
Men jeg siger tak.
Skriv et svar til: Separation af de variable
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
