Matematik
ligninge løsning?
03. december 2007 af
blondin9000 (Slettet)
x^2 + 4x + 4 = 0
a= 1, b = 4, c = 4
d= b^2 - 4 * a * c
d= 4^2 - 4 * 1 * 4
d= 0
Så der ingen løsninger til ligningen vel??
a= 1, b = 4, c = 4
d= b^2 - 4 * a * c
d= 4^2 - 4 * 1 * 4
d= 0
Så der ingen løsninger til ligningen vel??
Skriv et svar til: ligninge løsning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
