Matematik
Haster Ligninger x( Søger prof. til at regne Ligninger :)
05. december 2007 af
_DkzTurkii_ (Slettet)
Hej, har en aflevering til næste uge med Ligninger og Uligheder. Fatter virkelig ikk, har brugfor hjælp.
Det HASTER... Vil være glad vis jeg får hjælp :)
Opgave 1
a) 10x=4x+600 e) 500x+200=300x+1200
b) 2x+24=6x f) 8x+6+3x=18+x
c) 5x-20=3x+40 g) 7x+1=60-(3x+9)
d) 3½x-11=17-½x h) 10x-20=30-(40x-50)
Opgave 2
a) 3x-1 > -2x+4 f) ½x-5 < -2x+10
b) 50x+150 < 40x+200 g) ½x+10 > 2x-50
c) 2x+12 < -x+4½ h) -1x+70 <3x-50
d) 2x-60 > -5/3x+30 i) 1½x-4 > -½+6
e) ½x-5 > -2x+10 j) -2x+400 < 3x-100
Opgave 3
a) 2x+10 > 3x-7 > x+5
b) 1x+2 < 3x-4 < 5x+6
c) ½x+3 < -2x+8 < 3x+4
d) 5x-14 > x+10 >4-½x
e) x-1 < -½x+5 < -2x+17
f) ½x+3 > -2x+8 > 3x+4
g) 3x+5 < 4x+(9-3x) < 2x+11
Det HASTER... Vil være glad vis jeg får hjælp :)
Opgave 1
a) 10x=4x+600 e) 500x+200=300x+1200
b) 2x+24=6x f) 8x+6+3x=18+x
c) 5x-20=3x+40 g) 7x+1=60-(3x+9)
d) 3½x-11=17-½x h) 10x-20=30-(40x-50)
Opgave 2
a) 3x-1 > -2x+4 f) ½x-5 < -2x+10
b) 50x+150 < 40x+200 g) ½x+10 > 2x-50
c) 2x+12 < -x+4½ h) -1x+70 <3x-50
d) 2x-60 > -5/3x+30 i) 1½x-4 > -½+6
e) ½x-5 > -2x+10 j) -2x+400 < 3x-100
Opgave 3
a) 2x+10 > 3x-7 > x+5
b) 1x+2 < 3x-4 < 5x+6
c) ½x+3 < -2x+8 < 3x+4
d) 5x-14 > x+10 >4-½x
e) x-1 < -½x+5 < -2x+17
f) ½x+3 > -2x+8 > 3x+4
g) 3x+5 < 4x+(9-3x) < 2x+11
Svar #2
05. december 2007 af _DkzTurkii_ (Slettet)
Jeg har ingen forslag, Kaa ikk finde ud af ligninger .. x(
Svar #3
05. december 2007 af siimba (Slettet)
Har du ikke nogle noter du kan kigge i?
Hvilket niveau er det på?
Hvilket niveau er det på?
Svar #7
05. december 2007 af inger_ho (Slettet)
Du skal bare rykke rundt i ledene og isolere x!
Hvis du ikke prøver får du det ikke lært - hvilket nok er nyttigt, da du skal op i eksamen i det
Hvis du ikke prøver får du det ikke lært - hvilket nok er nyttigt, da du skal op i eksamen i det
Skriv et svar til: Haster Ligninger x( Søger prof. til at regne Ligninger :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
