Tysk
Rettelser
06. december 2007 af
Skalle94 (Slettet)
Hej. Er der nogen der kan finde nogle fejl i mine sætninger?
"Jeg bliver glad," siger fru Meyer. = "Ich werde froh," sagst Frau Meyer.
Børnene bliver også glade. = Die Kinder werden auch froh.
Hvor bliver de af? = Wo bleiben sie?
Fru Meyer bliver let træt. = Frau Meyer wird leicht müde.
I næste måned bliver hun 45. = In nächste Woche wird sie 45.
Vær især opmærksom på "bleiben" & "werden"! :)
"Jeg bliver glad," siger fru Meyer. = "Ich werde froh," sagst Frau Meyer.
Børnene bliver også glade. = Die Kinder werden auch froh.
Hvor bliver de af? = Wo bleiben sie?
Fru Meyer bliver let træt. = Frau Meyer wird leicht müde.
I næste måned bliver hun 45. = In nächste Woche wird sie 45.
Vær især opmærksom på "bleiben" & "werden"! :)
Svar #2
06. december 2007 af danielruhmann (Slettet)
"Jeg bliver glad," siger fru Meyer. = "Ich werde froh," sagt Frau Meyer.
Børnene bliver også glade. = Die Kinder werden auch froh.
Hvor bliver de af? = Wo bleiben sie?
Fru Meyer bliver let træt. = Frau Meyer wird leicht müde.
I næste måned bliver hun 45. = Im nächsten Monat wird sie 45 Jahre alt.
Børnene bliver også glade. = Die Kinder werden auch froh.
Hvor bliver de af? = Wo bleiben sie?
Fru Meyer bliver let træt. = Frau Meyer wird leicht müde.
I næste måned bliver hun 45. = Im nächsten Monat wird sie 45 Jahre alt.
Skriv et svar til: Rettelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
