Fysik
Inertimoment for en trekant ? :D
12. december 2007 af
infinite (Slettet)
hej. vil høre om i ved hvordan man beregner inertimoment for en trekantet plade ? med både en højde og en "tykkelse"...
(=
ex. ved en regtangulær plade er inertimomentet:
2/5*m*(l^2+b^2)
tak (=
(=
ex. ved en regtangulær plade er inertimomentet:
2/5*m*(l^2+b^2)
tak (=
Svar #1
12. december 2007 af sheaf (Slettet)
Det "flabede" svar er selvfølgelig - på samme måde som for ethvert andet legeme. I trekanttilfældet fås blot en lidt mere omstændelig integrationsøvelse. Er det det, der er problemet?
Svar #2
17. december 2007 af infinite (Slettet)
ja det er det der er problemet (=
har uadskillige papire hvor man beregner det for en cirkel, et rektangel.. men IKKE EN TREKANT !! :)
har uadskillige papire hvor man beregner det for en cirkel, et rektangel.. men IKKE EN TREKANT !! :)
Skriv et svar til: Inertimoment for en trekant ? :D
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
