Fysik

Ampere-turn på dansk?

13. december 2007 af Jecmu (Slettet)
hvad hedder den fysiske enhed der hedder Ampere-turn på engelsk på dansk?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2007 af mathon

Ampere-turn = Ampere-vikling = Ampere-vinding

I*N = Ampere-vinding(er),

hvor
I er strømstyrken i Ampere
N er vindingstallet

Svar #2
14. december 2007 af Jecmu (Slettet)

ah :P dejlig simpelt, tak for hjælpen!

Skriv et svar til: Ampere-turn på dansk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.