Matematik
HELP! - 2. ordens differntialligninger
17. december 2007 af
jihnxz (Slettet)
Mangler noget hjælp til en opgave hvor jeg blir bedt om:
Gennemgå teorien for løsning af anden ordens differentialligniner på formen:
y''=a
y''=b*y'
Hvor a og b er konstanter og med bevis for nogle af de vigtigste sætninger.
...
nogen idé til hvordan jeg girber det an ? .. eventuelle link eller løsninger? ..
på forhånd tak..
Gennemgå teorien for løsning af anden ordens differentialligniner på formen:
y''=a
y''=b*y'
Hvor a og b er konstanter og med bevis for nogle af de vigtigste sætninger.
...
nogen idé til hvordan jeg girber det an ? .. eventuelle link eller løsninger? ..
på forhånd tak..
Skriv et svar til: HELP! - 2. ordens differntialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
