Fysik
Ydre ballistik - omskrivning
18. december 2007 af
Østjyden (Slettet)
Hmm.. Koden ser sådan ud, så jeg aner ikke hvad der er galt.
\frac{dv}{d \theta} = \frac{v(gsin \theta + \gamma(v))}{gcos \theta}
Omskrives til:
\frac{d(vcos \theta)}{d \theta} = \frac{v \cdot \gamma (v)}{g}
\frac{dv}{d \theta} = \frac{v(gsin \theta + \gamma(v))}{gcos \theta}
Omskrives til:
\frac{d(vcos \theta)}{d \theta} = \frac{v \cdot \gamma (v)}{g}
Svar #1
18. december 2007 af Østjyden (Slettet)
Er der nogen der ved hvordan den omskrivning er fremkommet? Siden den ikke vil lade mig skrive det i LaTeX, prøver jeg uden.
dv/d(vinkel) = (v(gsin(vinkel)+y(v))/g
dv/d(vinkel) = (v(gsin(vinkel)+y(v))/g
Svar #2
19. december 2007 af Østjyden (Slettet)
Det oplyses desuden at:
v'(t) = -gsin(vinkel) - y(v)
v'(t) = -gsin(vinkel) - y(v)
Skriv et svar til: Ydre ballistik - omskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
