Matematik

Bestem stamfunktion

18. december 2007 af Kaow90 (Slettet)
Opgaven lyder:

Bestem stamfunktion til f(x)=4*x^0,5-2x+1
Hvis grafen går gennem punktet (9,11)

Håber at nogen kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Bestemt den ubestemte stamfunktion (+k)

Sæt herefter dit punkt ind i ligningen og beregn k.

Svar #2
18. december 2007 af Kaow90 (Slettet)

OKay - Tak for hjælpen det prøver jeg..

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Hvis du gør det rigtigt bliver k=11

Svar #4
18. december 2007 af Kaow90 (Slettet)

Hvad gør jeg med x^0,5?

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. december 2007 af Sherwood (Slettet)

x^0,5=sqrt(x)

Hvis det hjælper dig. Ellers brug din lommeregner til at bestemme stamfunktionen.

Svar #6
18. december 2007 af Kaow90 (Slettet)

Så fik jeg det til at passe :)
Mange tak for hjælpen !

Skriv et svar til: Bestem stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.