Tysk
Tid til at rette lidt tysk - dig? :)
18. december 2007 af
Shining-Star (Slettet)
Oversættelse fra dansk til tysk : :D
1. Rødhætte gav sin bedstemor en flaske vin og et stykke kage. = Rotkäpchen gab ihre Großmutter eine Flasche Wein, und ein stück Kuchen.
2. Ulven ser rødhætte, som er på vej til bedstemoderen. = Der Wolf sieht Rotkäpchen, die auf dem Weg zu Ihrer Großmutter ist.
3. Rødhætte gik ude i skoven og ledte efter blomster til sin bedstemor. = Rotkäpchen ging in den Wald und suchte nach Blumen zu ihre Großmutter.
4. Snehvide havde spist dværgenes mad og havde lagt sig i sengen. = Schneewittchen hatte das Essen der Zwerge gegessen, und hatte sich auf das Bett gelegt.
5. Snehvide blev hos dværgene, fordi de syntes godt om hende. = Schneewittchen blieb bei den Zwergen, weil sie sie mochten.
1. Rødhætte gav sin bedstemor en flaske vin og et stykke kage. = Rotkäpchen gab ihre Großmutter eine Flasche Wein, und ein stück Kuchen.
2. Ulven ser rødhætte, som er på vej til bedstemoderen. = Der Wolf sieht Rotkäpchen, die auf dem Weg zu Ihrer Großmutter ist.
3. Rødhætte gik ude i skoven og ledte efter blomster til sin bedstemor. = Rotkäpchen ging in den Wald und suchte nach Blumen zu ihre Großmutter.
4. Snehvide havde spist dværgenes mad og havde lagt sig i sengen. = Schneewittchen hatte das Essen der Zwerge gegessen, und hatte sich auf das Bett gelegt.
5. Snehvide blev hos dværgene, fordi de syntes godt om hende. = Schneewittchen blieb bei den Zwergen, weil sie sie mochten.
Svar #1
18. december 2007 af OnlyMe07 (Slettet)
1 str Rødhætte gav Sünde bedstemor de flaske vin og und stykke kage. = Rotkäpchen gaben ihrer Großmutter eine Flasche Wein und ein Stück Kuchen.
2 nb Ulven Dienstleistungen rødhætte, som er på vej bis bedstemoderen. = Der Wolf sieht Rotkäpchen, auf dem Weg zu Ihrer Großmutter.
3 dritten Rødhætte gik ude ich skoven og ledte efter blomster bis Sünde bedstemor. = Rotkäpchen ging in den Wald und auf der Suche nach Blumen zu ihrer Großmutter.
4 Th Snehvide havde spist dværgenes verrückt og havde lagt Signatur ich sengen. = Snow White Mittag gegessen hatte der Zwerge, und war auf dem Bett.
5 Th Snehvide blev hos dværgene, fordi en syntes godt om - Dipl.-Ing. = Snow White blieb mit den Zwergen, denn sie mochte.
2 nb Ulven Dienstleistungen rødhætte, som er på vej bis bedstemoderen. = Der Wolf sieht Rotkäpchen, auf dem Weg zu Ihrer Großmutter.
3 dritten Rødhætte gik ude ich skoven og ledte efter blomster bis Sünde bedstemor. = Rotkäpchen ging in den Wald und auf der Suche nach Blumen zu ihrer Großmutter.
4 Th Snehvide havde spist dværgenes verrückt og havde lagt Signatur ich sengen. = Snow White Mittag gegessen hatte der Zwerge, und war auf dem Bett.
5 Th Snehvide blev hos dværgene, fordi en syntes godt om - Dipl.-Ing. = Snow White blieb mit den Zwergen, denn sie mochte.
Svar #2
18. december 2007 af Knütschen (Slettet)
#1 det var dog nogle forfærdelige rettelser, se du bare bort fra dem Shining-star
Svar #3
21. december 2007 af Shining-Star (Slettet)
#2 Hmm tak ..
- jaa, det kan jeg sagtens se s:
- må jeg spørge om du kan finde nogle fejl så, hvis det er ? :)
- jaa, det kan jeg sagtens se s:
- må jeg spørge om du kan finde nogle fejl så, hvis det er ? :)
Skriv et svar til: Tid til at rette lidt tysk - dig? :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
