Matematik
Meget kort!
19. december 2007 af
887 (Slettet)
hvordan beregner jeg den procentviseafvigelse mellem disse tal?
3,356 og 3,35919
3,356 og 3,35919
Svar #2
19. december 2007 af Namai (Slettet)
Ligesom Danielras skrev det...
hvis 3,35919 = x
3,356 = y
((x-y) / x ) * 100 % = afvigelse
((3,35919 - 3,356) / 3,35919) * 100 = ...
hvis 3,35919 = x
3,356 = y
((x-y) / x ) * 100 % = afvigelse
((3,35919 - 3,356) / 3,35919) * 100 = ...
Skriv et svar til: Meget kort!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
