Matematik
Beregn areal?
04. januar 2008 af
blondin9000 (Slettet)
Tangenten til grafen for f(x) = kvadratroden af x i (9,f(9))afgrænser sammen med koordinatakserne og linjen med ligningen x= 9 en firkant.
Bestem arealet af denne firkant?
______________
Hvordan finder jeg frem til den firkant i første omgang? derefter tror jeg godt selv jeg kan beregne arealet...
Bestem arealet af denne firkant?
______________
Hvordan finder jeg frem til den firkant i første omgang? derefter tror jeg godt selv jeg kan beregne arealet...
Svar #1
04. januar 2008 af Erik Morsing (Slettet)
Du tegner først funktionen sqr(x) op til punktet (9,f(9)=(9,3). Dernæst tegner du linien x=9, så går resten ad sig selv.
Skriv et svar til: Beregn areal?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
