Debat

Kom din næste kategori-ven ved!

06. januar 2008 af TanteOda (Slettet)
[Denne tekst (skøre tanke) skal læses med et glimt i øjet]

Der er en meget tydelig gruppering af mennesker på Studieportalen. Der er dem, der er tilhænger af matematik, fysik og strækker de sig, kemi og måske lidt support. Der også den gruppe, der elsker sprog, tysk, spansk, fransk, latin og for enkelte lidt dansk, skal det nu være. En gruppe sværger til kemi, kunne måske finde på at hjælpe til i fysik, men helst ikke. Så er der historikerne, som ofte også blander sig under samfundsfag. Og ej at glemme de jurastuderende under afsætning, erhverv og erhvervsret. Biologi og geografi-nørderne har ’nerverne’ uden på tøjet også i ’blæsevejr’, men ikke nødvendigvis. Og sådan kunne jeg blive ved mellem alle de mange spændende kategorier. I virkeligheden, selvom vi spreder os over mange emner, er vi sådan set rimelig isolerede i forhold til hinanden…

Selv er jeg 'historie og dansk'-fanatisk. Der er andre fag, jeg også blander mig i, men ikke i lige så høj grad som ved de to nævnte kategorier. Med andre ord, jeg har min gang under historie og dansk. Jeg er til eksempel meget obs, på 0´erne, - hvem der endnu ikke har fået svar. Jeg går meget langt ned ad listen (derfor finder jeg det også helt unødvendigt at lave dobbelt/triple-postings – fik du ikke svar, så er det eventuelt fordi folk ikke kender svaret).

Ind i mellem, så tænker jeg, i mit stille sind, hvilken kategori, der er bedst til at komme efter de mange indlæg. Skulle der være en "topliste" så kunne det være skægt at lave en topliste over de kategorier, der er bedst til at efterkomme de mange indlæg. Dvs en indbyrdes konkurrence blandt kategorierne. Muligvis også hurtighed. Det kunne måske give lidt sjov mellem SPs folk, der ellers under normale omstændigheder aldrig kommer hinanden ved.

TanteOda

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2008 af DanniBred (Slettet)

hehe, man hjælper vel der hvor ens interesse ligger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2008 af Shining-Star (Slettet)

eller, man hjælper der hvor man kan hjælpe? (:

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

#1 og #2 De 2 ting hænger ofte sammen.
Personligt har jeg en meget bred interesse og kan derfor hjælpe (nogenlunde) i de fleste fag, om end matematik, samfundsfag og dansk nok er der, jeg er stærkest.

Men det var da en sjov idé TanteOda.

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2008 af Jean

#0:

Jeg synes, det er en rigtig god idé. Jeg tror det kommer med som funktion i en af de næste opdateringer af Studieportalen :)

Svar #5
07. januar 2008 af TanteOda (Slettet)

Haha, er det rigtigt? Jep, ind imellem er det de skøre ideer, der får lov at blomstre. :-)

TanteOda

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. januar 2008 af SomeOneMore (Slettet)

#5 Ja heldigvis - ellers var det da for trivielt det hele 8¬)

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. januar 2008 af sapiens (Slettet)

umiddelbart er mit bud: matematik. der er en god håndfuld mennesker der er villige til at hjælpe på det mærkeligste tider at døgnet (nej, jeg er ikke en af dem, selvom jeg nogen gange blander mig lidt).

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. januar 2008 af volcom1

hehe ja ikke fordi vi er fordomsfulde, men jeg synes også mest det er de typer som kommer med indlæg i matematik og fysik, som også er de typer der nogen gange sidder oppe på nogen underlige tidspunkter. Jeg gør det da selv en gang i mellem

Skriv et svar til: Kom din næste kategori-ven ved!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.